Saturday, May 28, 2011

AF9 minggu ke 8...tak bestt

Salam....korang..tengok tak AF9....kalau nak tahu...aku adalah penonton setia Rancangan Akedemi Fantasia ni dari AF6 hinggalah sekarang.....tapikan AF9 ni kureng sikit rrrr....tak masyukkkkk gitu...
Tapikan aku paling minat sekali ialahhh dalam AF9 ni ialah...Lena.."boleh bah kalau ko"...
aku suka minah ni sebab dia punya tone voice dia sangat unik,menarik,tertarik dia memang deboomm...

Tadi adalah.... aku tengok Konsert AF9 minggu 8 ni kat Tv tadi......seeeeeemua tak best...tapi aku tetap suka Lena nyanyi...pedulikanlah saper yang kata dia gedik...sebab dia "boleh bah kalau ko"..

Aku tak puas hati lah ngan Fina dapat tiket percuma ke konsert akhir....

apa tengok-tengok,nak kene penampo!!

walaupun si Fina nie suara tinggi...tapi persembahan dia tadi..amat mengecewakan....

ni sorang lagi yg aku tak suka....mamat jambu ni...
v
v
v
haishhhh sorylah kepada peminat-peminat erul sebab aku panggil dia jambu..kuih3....tapi suara dia best....tapi kenapa selalu dapat lagu rock....Tak sesuaiiii...buekkk...longkang....


"Boleh bah kalau ko" suka betol dengan tredmark dia ni...hehe


tadi..jahat betol aznil kenekan dia....kan dah kene cubitan dari  Lena....hahaha
nasib baik dia tak tersingkir....kah3....suka betoiii

tapi aku rindukan Nera yang kiut miut ni.....dengar citer dah ada singgle baru kau.....sedap giler lagu dia...

NERA
"CIKI BA!!!"


apa-apa pun Lena mesti masuk final...kalau tak....korang tunggulah post api  aku...keh3...


2 comments:

  1. Dulu pernah tgk yg 1, 2 dan 3 ja. Pastu x berapa nak layan dah...

    Entry terbaru -> Momir Bojic Mencipta Kereta Volkswagen Beetle Daripada Kayu... (",)

    ReplyDelete
  2. xpernah tengok AF ,. sebab tiap kali bukak ,. mak suroh bace buku ,. adesss ~ lame lame teros x pegang remote tv tu ,. kui kui

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...