Monday, May 23, 2011

4 Blog favaurite aku sepanjang masa...

Salam...korang...owhhh korang.......korang nak tahu tak....bila aku on net book or komputer...aku mesti bukak Blog...dan ada 4 blog aku tunggu-tunggu post dia...Memang syokkkk giler blog ni...korang followlah....pasti tak boring bila membacanya....









BudakBotak.com ©
yang ni memanglah best..sebab blog ni memberi info2 yang menarik dan isu semasa..


ini blog giler lawak...haha...aku baca blog nie..macam aku kenal rapat ngan dia...tp sekarang dia tgah exam..so dia dah lama x post...dia kata dia akan mula blogging bulan Jun... x sabar aku menunggu..


biasalah...aku peminat stacy ni..."ALAMAK TERLEBIH SUDAH!!"


aku suka blog ni sebab...blog ini suka kasik info2 tentang drama korea....tp k-pop pown ada....aku pown tetibe syok kat blog ini....

5 comments:

  1. wah..thanks a lot..tak sangke..huuhu,

    ReplyDelete
  2. SaLaM SHaZRiZaL...

    LePaS Ni BoLeH La LiST KaN SiS PuLaK.. (^_____^)V

    ReplyDelete
  3. alamak tersenarai, malu2. He3...

    ReplyDelete
  4. blog botak aku selalu pegi. yang lagi dua aku terjah kejap lagi. :)

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...