Wednesday, April 20, 2011

Public Speaking Macam Public Toilet!!

AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRRRRRTGHTtttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   bengangnya aku!!!!




aduhhh.....tolonglah,,,,...


tadi kat sekolah ada contest public speaking,dapat sijil....so aku masuklah contest tu....aku ingat contest tu just cakap dekat kelas jerk...rupa-rupanya kene sampaikan dekat satu dewannn!!!! perrhhhh....benggong kepala aku dibuatnya....tergigil-gigil tengok semua orang.....tambahan lagi dengan melihat mata cikgu yang macam gorila pandang tajam kat aku.......sia-sia jerk aku hafal satu malam......oleh sebab "nervouse"...hilang segala yang aku hafal....susah betol aku nak ilangkan nervouse nie.....


menjerit...untuk menghilangkan rasa bengang!!!!



arrrrhhhhhtttttttt!!!!!!!!!!!!!!.....bengang seyyyy....duduk atas pentas tapi cakap macam tergigil-gigil....lupa skrip plak tu....kantoiiii....kepada SHAHIRA AINA....terima kasih kerana ketawakan kan aku....hoho

2 comments:

  1. Aq nak masookk!!apsal mse aq pergi byk bende bez nie...,argghhh

    ReplyDelete
  2. perrhhh bengang seyyy.....geram rr aku....dia kata public speaking kat kelas rupanya kat dewan....semua pandang aku.....tergagap..

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...