Thursday, April 7, 2011

Kalau Aku Kaya

korang kenal tak lelaki nie...




BILL GATES

pehhhhh...mak datokkk!!.....kaya giler orang tua nie...korang tengok gaji tahunan dia...

NET WORTH OVER TIME
2011-$56 B
2010-$53 B
2009-$40 B
2008-$58 B
2007-$56 B
2006-$50 B
2005-$46.5 B
2004-$46.6 B
2003-$40.7 B
2002-$52.8 B


 Gilerrr seyyy.....wahai Encik BILL GATES....berilah saya RM sejuta pownn jadilah...apalah sangat nak dibandingkan dengan wang bilion-bilion encik....ish3



Kalaulah aku kaya macam dia.....



                                             AKU NAK MELANCONG KE BULAN


dekat bulan aku nak buat satu kilang...iaitu kilang buat nasi goreng ayam...so pada sesiapa yang nak tempah nasi goreng bulan...boleh tempah disini....RM8 juta jerk....murah jerk tuu...HOHOHO


2 comments:

  1. erm.... die mmg kaya, dan rekod die sebagai manusia terkaya di dunia dah dirampas oleh orang lain.... ni ha sandx pernah post entry ni bulan januari lalu...jom tngokk.....zooooooooooom

    http://wansndg09.blogspot.com/2011/01/senarai-manusia-terkaya-di-dunia-tahun.html

    ReplyDelete
  2. sorylah wan sandx...saya x boleh copy web awaklah...blog nie x boleh dicopy...sowwyy

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...