Friday, March 4, 2011

TUMPANGKAN SAYA!!

erm....semenjak menjak nie...aku asyik edit citer antu jerk kan.....tapi sume tu aku copy kat blog orang lain....kali nie aku wat citer aku plak....lagi seram wooo...hati-hati bila membaca.....baca lah...baca.........eh budak nie....bacalah cepat!!!....baca...eh!!...takot2 plak nak baca....baca jangan tak baca....








cerita nya bermula macam ni.....\/








umur aku sekarang sudah meningkat dewasa....aku semakin kaya...semakin berjaya....dan semakin matang...aku juga berkerja sebagai doktor gigi....





Pada suatu hari..mak aku talipon suruh aku balik rumah...katanya besok ada kenduri...eeeee..talipon malam2...aduaiii...aku apa lagi terus bersiap balik kampong...malam2 plak tu...tapi takpe...aku bukan seorang yg penakot.....
jam menunjukkan 10.00 malam....dalam perjalanan tu..aku rasa penat sangat lalu aku terus berhenti dia perhentian seremban........
aku pon duduk makan2,relaks2 kat situ tengok bola dengan atok over kat sebelah aku nie...abiz rambot aku ditariknya sebab feellll sangat tgk bola...sabo jelah...
ermm.....lepas aku rehat tu...aku pegilah kat keta aku......eh!!! ada awek cun tengah berdiri kat depan aku.......tengok cara berpakaian macam budak kampong.....aku pon tegur dia...
"Dik....adik cari sapa??"


"saya nak pegi ke hentian ayer keroh bang....boleh tumpang....kawan saya ada kat sana...dia nyanyok tinggalkan saya...sabo jelah" 

aku pon dengan tak masal-masal kasik dia tumpang.....

dalam perjalanan....aku terasa semacam jerk dengan tahi lalat kat muke dia tu....takot siotttt....entah-entah dia hantu kerw,alien kerw.........Bagi memastikan dia nie hantu ke tak...aku bukak kaset orang mengaji kuat-kuat...
alamak!!! apsal perempuan nie tiba-tiba menggeletar jerk nie bila aku bukak kaset nie....aduh!!! nie mesti alien nie....tolong!!!

"TUTUP!!!!TUTUP SUARA ITU!!! PANAS!!!PANAS!!!" jerit wanita itu...

Aku pon makin kuatkan radio aku....biar dia panas terbakorr...HAHAHA!!!
tiba-tiba wanita itu........
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V



9 comments:

  1. Beb...,x seram arr..,lawak ade arr..,haha

    ReplyDelete
  2. seram yang mendebarkan tu aaaaaaaa husien tooolong

    ReplyDelete
  3. haha...mcm tipu je cite ni..cite btul ke ni

    ReplyDelete
  4. baru nak amik feel. tapi xseram pon bhai. hehe.

    ReplyDelete
  5. hahahahha . . . .
    itu la . . kalo nmpak pompuan cun tgh mlm jgn kasik tumpang . .

    dah jadi doktor ya sahabat blogger sy nih . .

    ReplyDelete
  6. lam: belom lagi lahh...baru belajar.. cita2 nk jadik doktor..huhu

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...