Wednesday, March 30, 2011

Drama Stress

Kalau korang tanya kat aku....citer apakah yang paling menyakitkan hati....mesti korang tahu...kepada penonton yang tengok cerita nie......mesti sakit jantong dibuatnya...



Rasa nak cekik-cekik jerk pelakon dia tu....kalo boleh cekik pengarah citer tu sekali....sakit ati betol...belit-belit citer dia tu....Tapi yang peliknya...aku tetap nak tengok citer nie....tak penah miss plak tu...sumpahan apakah ini!!!!

baik layan citer korea nie...best sikit,
v
v
v
v
v
v


cerita ini  takde lah jiwang karat macam citer-citer lain tu...citer nie ada isi...seorang pendakwa raya yang suka berfeshen....klako giler citer dia...tak bleh bla...nak citer kerw?? tak payahlah.....biar aku jerk yang layan citer nie kat ANIMAX channel..


ermmm tengok,tengok jugak....pelajaran mesti diutamakan...terutama Fizik and Add Math....kebaboMM kepala aku belajo subjek tu....

sama-sama kita jadik ulat buku
























2 comments:

  1. sama lahh. geram gila cerita tu.. Terutama si Janet and mama dia tu. Jahat gilaa. Yang Kejora tu baik sangat... Samalah kita.. Sakit hati pun still nak tgk :P

    ReplyDelete
  2. betol2...geram giler tgk citer tu..

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...