Monday, February 14, 2011

CiRi-Ciri BerkemUngKinan, Teman Wanita Anda Seorang materialistik



T.L= teman lelaki
T.P=teman wanita

SITUASI 1


T.L : erm....nie satu juta inggit,,,pegilah shopping dengan kawan-kawan you...

T.P: eeee...yurkkkk, one million only,,hello, i sehari shopping pakai 6 juta ok..i nak beli kasut kulit lagi,baju
        jenama lagi,so give me...


SITUASI 2


T.L : Sayang...nanti kita dah kawin you nak rumah yang macam mana??...

T.P : Kalau boleh i nak yang biasa2 jerk,

T.L : biasa2 tu macam mana??..cuba cakap..

T.L : u nie, mcm x paham2 kat i pulak,,, i just want rumah yang ada lif,,rumah 14 tingkat jerk..boleh kan
        sayang


SITUASI 3


T.L : awak nie kan romatiklah panggil saya Intan Berlian......saya tersentuh tau..

T.P : ha??? tak lah...saya nak awak belanja saya cincin berlian kat kedai sana tu ha....


SiTUASI 4

T.L : Sayang, jom kita pergi warung mamak...

T.P : .u nie kan... tak ada class tau..saya mana suka tmpat2 macam tu...kotor baju i tau....jenama (tuttttt) tau.


SITUASI 5


T.P : sayangku...saya nak 8 billion...nak pegi Soul..ada shooting kat sana,,,nanti saya nak SHOPPING..

T.L : Aik!! semalam baru saya kasik awak 20 TRILLIANT (1 billion x 100 billion)..x kan dah abiz kot..

T.P : sayang...semalam i beli Helikopter,JET,Berlian hijau,kereta SPOrt,rumah emas 3 tingkat,,,,mestilah
         duit tu abizz sayang.....i mintak 8 billion jerk lah...you sayang i tak?? i sayang u lebih daripada kucing i..

T.L : sayang,sayang...hehe...malu i,,,nanti i kasik duit tu........(lelaki bodo)


SITUASI 6

T.L : Selama nie i kasik duit,keta,Jet dan macam2 kat awak...bila kita nak kawinn..

T.P : ha?? kawin??...u!!!!! i nie masih dara ok...kawin tu lambat lagi lar.....10 tahun lagi kerw...kaya kan i 
         dulu...huhu

T.L : sampai hati u..i sayang kan u

T.P : alalala.....sorry ok...i pown sayangkan u..

T.L :ok, i maafkan...i pown syang kat u..

T.P : yeke.....nak DUIT!!!

T.L : (dalam hati) "bodohnya aku pilih pompuan yang macam nie"


1 comment:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...