Friday, January 7, 2011

BioLogy Is PEning...

Aduhhh...hari nie,aku belajar sendiri subjek Biology kat umah...erm....tak taulah....adakah aku pening bahasa inggeris atau aku pening dengan perkataan saintifik haram jadah yang langsung aku tak tahu tu...tapi,bab menghafal  nie aku suka..especially,bab2 sains nie...ada gambar...lagi aku suka...erm....tp aku mmg lemah bahasa iggeris nie...korang ada apa2 bleh bantu aku...dan korang ada tak laman web biology yg best2...

                
                                                             BUNTU!!!

                                                   tolong aku!!!


                                                          BUNTU!!!

3 comments:

  1. ak ade bku stu almari...100 percent psal sains..sbb tu ak ajk study umah ak...gmbr mmg serius byk...

    ReplyDelete
  2. Saya belajar kat rumah (homeschooling). Mak ajar anatomy. Best jugak sebab boleh tahu badan kita. Selamat Hari Raya Aidil Fitri dari Langkawi buat tuan blog sekeluarga

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...