Wednesday, December 29, 2010

KELAS 3A 2010 ADALAH KELASKU...







nie baju kelas 3A....sapalah model nie...








rajin Is padam papan hitam kelas 3A...Aina tunjuk apa tu????






 apasal bersepah sangat nie...sapa bertugas hari nie!!!!
erm...yg brtugas susun meja.....ha!!! Tipah ngan Fara....nk kene report dgn Pn.Chia nie...






 nie lah kerja budak perempuan kelas 3A...tampal info2 sume nie.... .rajin diorg kan....mintak duit kelas rajin gak...kih3,,,jgn marah nya izzah...




 aku duduk depan skali.....dulu papan whiteboard tu adalah papan hitam...dah kene tukar dah....tak dapat aku nak menghasilkan karya agong aku pakai kapur kt papan hitam tue....skung gne maker kene jimat kalo tak Aina marah...huh!




 dari kelas 3A.....konon ayu lah tu...





nie lah guru kelas 3A Puan Chia Guek Moy...cikgu metamatik..cikgu nie best tau...dia ajar teknik2 mudah nak hafal metamatik,,,cikgu nie pon banyak nasihat kat kitaorg..bestlah....10 bintang untuk cikgu...


                                                       


                  
 nie cikgu Razmi Bin Osman...nie cikgu Bahasa Malaysia...cikgu nie cikgu cemerlang...ramai anak murid dia yg cemerlang Bahasa Malaysia...dia ajar pon best jugaklah...suka bergurau dengan budak nie....10 bintang untuk cikgu...











nie Pn.Musliha Suhadi..... dia ajar sain...cikgu nie bila diajar...kita x kan lupa apa yg diajarnya..sbb apa??? sebab suara dia kuat sampai masuk telinga terus ke otak...so org tido pon boleh ingat...he3...hebat cikgu nie....10 bintang untuk cikgu...kih3




Aishah Ecah
Choo kim kee...sorry x de gambar....


cikgu nie mengajar bahasa inggeris...ccikgu nie cool tau....bila dh nak exam baru dia hot balik...sbb tu lah aku dpt B dlm PMR....kalau tak....D or E....10 bintang untuk cikgu nie...







nie cikgu Noraini bt Selamat.... cikgu nie best tau...kalau susah nk ingat peta...dia kasik klu untuk kita mudah ingat...banyaklah yg bagos tntang cikgu nie..lemah lembut,baik,tegas,semua ciri2 seorg guru ada pada dia....10 bintang untuk cikgu.....



nama cikgu nie...Nasir B. Ngaimon...dia ajar sejarah...bagus cikgu nie...suka bercerita...x ngantok pon bila dia ajar...cara dia mengajar sangat bagos...tiptop...10 bintang untuk cikgu...





ha!! sapa tak kenal ustaz Abdul Halim...bukan saja cool,tp bagos apa yang diajarnya...suka buat kami ceria gitu...10 bintang untuk cikgu...



nama cikgu nie Azhar bin Sani..cikgu nie ajar Kemahiran Hidup...dia ajar bagos tau....dia ske bertanya...jadi pelajar ingatlah apa t\yg akan dtanyenya itu...kalo x dpt jawab...rotan sebijik!! hi3....10 bintang untuk cikgu..




k..lah....Form 4 kan dah nak tiba...so lupakan form 3...just ingat pengalaman yg boleh diambil pengajaran....






                               3A group                                  

1 comment:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...